Despre noi

Inovatit Electric Systems S.R.L. este o firmă cu capital 100% românesc, fondată în 2016.

Misiune

Este să facem lumea un loc mai confortabil. Solutiile HVAC propuse și implementate de noi au puterea de a transforma un spațiu în “acasă”, fie că este vorba de locuințe, birouri, spații comerciale, instituții.

Viziune

Ne dorim să devenim alegerea firească a oricarui client aflat in cautarea unei soluții HVAC de o complexitate ridicată. Ne plac provocările și oferim întotdeauna mai mult decat produse, oferim încredere și siguranță alegerii celei mai bune soluții.

Valori

Suntem bucuroși să avem alături o echipă de oameni ambițiosi, care vor găsi întotdeauna răspunsurile potrivite pentru cele mai complexe proiecte. Punem pasiune în tot ceea ce facem, iar rezultatele sunt întotdeauna pe măsura eforturilor. Alături de echipa noastră se află întotdeauna parteneri valoroși, fără de care povestea noastră de succes nu ar merge mai departe.

Gândim Verde

Suntem preocupați în permanență de îmbunatățirea eficienței energetice si a nivelului de comfort ale soluțiilor pe care le implementăm. De aceea, ne adaptăm continuu ultimelor tehnologii în domeniu, atât la instalațiile nou proiectate, cât și la cele existente. Ne dorim să contribuim la protejarea mediului, prin reducerea emisiilor de CO2 si a altor substanțe poluante sau cu efect de seră.

Știm că doar împreună,cu multă muncă și încredere, putem reusi!