De ce să îți modernizezi casa?

Știm că modernizarea unei case/firme/instituții poate fi costisitoare, dar poate fi și benefică atât pentru siguranța și sufletul tău cât și a celor din jur.

Avantajele unui astfel de sistem de securitate performant, pentru locuințe private, ar fi:

  1. supravegherea locuinței de la distanță, benefic în momentul în care suntem plecați de acasă pe o perioadă mai lungă;
  2. primirea avertismentelor direct pe telefon în caz eveniment nedorit în locuință;
  3. în caz de eveniment nedorit în locuință, identificarea infractorilor se face mai ușoară și mai repede;
  4. siguranță sporită a locuinței.

Dacă este să discutăm de siguranța firmelor/instituțiilor, aici este vorba de mult mai mult decât confort. Aici discutăm de siguranța angajaților și a afacerii care este mai importantă decât confortul propriu.

Dacă discutăm de grădinițe și școli, aici intervine siguranța copiilor care este cea mai importantă. Deoarece vremurile avansează iar pericolele sunt la orice pas, și siguranța trebuie sporită pentru a evita orice eveniment nedorit.

Din moment ce un sistem de securitate cât mai performant este important, la fel de important, sau chiar mai important putem spune că este instalația electrică. Deoarece majoritatea locuim în blocuri/case vechi, construite înainte de anul 2000, instalația electrică este una învechită și foarte periculoasă. De-a lungul timpului, obiectele electrice necesare într-o casă au evoluat, având nevoie și de o instalație mult mai bună și mai rezistentă. Cu toții știm pericolele care ne păzesc la orice pas în cazul unei instalații învechite supuse la un surplus de electricitate, atât pe noi cât și pe cei din jur.

Alege siguranța ta și a celor din jurul tău în locul unui sistem învechit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *